Overleggen met Monique?

Workshops

Wat het dichtst bij je ligt, is juist vanwege je intense betrokkenheid, het lastigst om te omschrijven… Daarom helpen wij je met het aanzetten tot nieuw gedrag, waarbij bewustwording en betekenisgeving voor iemands werk centraal staan.

We doen het allemaal: grote groepen of kleine groepen, we krijgen van beiden energie Alles draait immers om het veroorzaken van beweging.. We zetten aan tot een nieuwe normaal en tot nieuwe patronen zodat het niet alleen een leuke dag was maar zeker ook een waardevolle investering die blijvend verandering brengt.

De tijd van lang zitten staren naar een trainer die voor de groep staat en vertelt wat je moet doen is gelukkig al even voorbij. Kenmerkend voor onze workshops zijn onze trainers, stuk voor stuk door de wol geverfde professionals die aanzetten tot denken en tot anders doen. Business brains met hospitality hearts!

Hoe we dat doen?

Op basis van onze jarenlange ervaring ontwikkelen we workshops die aanzetten tot die beweging. We zetten diverse werkvormen in om het gewenste resultaat te bereiken. Al onze workshops worden geëvalueerd. 

Wat we doen

We beschikken over veel voorbeelden van activerende workshops. De rode draad is alles rondom het organiseren van ultieme klantbeleving, met bijbehorende vaardigheden, oprechte communicatie, afgestemde samenwerking en klant gedreven gedrag. We noemen een aantal voorbeelden.

  • Stap in de schoenen van je klant: het herkennen van de behoefte, de verwachting van je diverse klantgroepen. Aan de hand van de klantreis nemen we je mee
  • Communiceren met de klantbril op: hoe werkt communiceren als je de behoefte van de ander centraal stelt?
  • Hoe maak IK het verschil: aan de slag met houding en gedrag
  • Klant gedreven samenwerken: wat hebben we van elkaar nodig en welke afspraken maken we om klantgedreven te zijn als team.
  • Leiderschap: hoe motiveer en ondersteun ik een team om klant gedreven te zijn?
  • Train de trainer: intern programma om jouw toppers succesvolle workshops te laten geven intern
  • Heroes programma: echte ambassadeurs zorgen voor verbinding. Heroes spreken tot de verbeelding, weten verhalen te vertellen en door hun onderbouwde enthousiasme aan te sporen tot beweging.

Ook weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Onze aanpak is uniek, omdat we in staat zijn deze perfect te laten passen bij de kracht van de medewerkers binnen jouw bedrijf. Samen in de wedstrijd zitten, met een sterke focus op commitment, staat aan de basis van al onze langdurige relaties 

Bel direct met 020 218 52 18 of stuur een e-mail naar info@echtwaarmaken.nl.