Overleggen met Monique?

Klanten

Niemand hetzelfde, iedereen gelijk

Zoals dat voor jullie klanten geldt, geldt dat ook voor onze opdrachtgevers. Elke klant is anders en vraagt om een eigen benadering. En daarin is iedereen gelijk!

Het thema klantgerichtheid is voor geen enkel bedrijf meer vreemd. Maar hoe je klantgerichtheid voor je bedrijf kunt laten werken, dat is voor elke situatie anders. Wil je weten hoe we dat voor andere opdrachtgevers hebben gedaan? Lees dan de verhalen en cases hieronder.

Klantverhalen

De klant aan het woord

Wat ze zeggen

Over ons

“Onder begeleiding van echt waarmaken hebben we ingezet op de ontwikkeling van het leiderschap binnen ons management team. Dit heeft ons veel gebracht. Zo hebben we meer inzicht in leiderschapsstijlen, zijn de afdelingshoofden dichter bij elkaar gekomen en zijn er goede en heldere afspraken gemaakt. En, heel belangrijk, we hebben het commitment met elkaar dat we echt voor die 9+ moeten gaan en dat alles begint bij het MT. De samenwerking hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben goede feedback gekregen en hebben dankzij Monique en haar collega’s een grote stap vooruit kunnen maken. We raden echt waarmaken zeker aan anderen aan.”

Marlies Vlek

Directeur, Landgoed de Holtweijde

echt waarmaken is al jaren een waardevolle partner van Optisport. Zij ondersteunen ons in een cultuurtraject naar meer gastgerichtheid en ondernemerschap. Het ontwikkelen van een Optisport Gastgerichtheidsspel, het geven van trainingen en workshops aan medewerkers op alle niveaus, het meten van de tevredenheid van gasten en de betrokkenheid van medewerkers, echt waarmaken heeft het allemaal gedaan. Ze brengen expertise en vaardigheid en vertalen die naar onze kernwaarden. Optisport heeft haar hoge gastgerichtheidsstandaard zeker ook aan echt waarmaken te danken!

Jeroen van de Water

HR Manager, Optisport

echt waarmaken weet zich de branche, organisatie en bijbehorende cultuur echt eigen te maken en vanuit die positie waardevolle coaching en advies te geven. Soms confronterend, altijd opbouwend.

Benjamin Martens

Directeur bedrijfsvoering, Antes

echt waarmaken laat onze mensen voelen wat een echte klantbeleving is om ervoor te zorgen dat zij dit gevoel ook aan onze klanten kunnen overbrengen.
Rob Tummers

Commercieel directeur, Dura Vermeer Bouw Zuid West BV