Overleggen met Monique?

Team performance

Team performance is ultiem belangrijk. We kennen allemaal de vele voorbeelden uit de sport. Zet de meest fantastische voetballers bij elkaar en we verwachten dat ze gaan winnen… maar winnen is meer dan individuele kwaliteit, het is ook een mindset. De beste willen zijn, kun je alleen door afgestemd te zijn op elkaar. Door elkaars verwachtingen te kennen en in gesprek te zijn en te blijven. Wanneer je als organisatie je klanten beter wilt ‘bedienen’ dan geldt dat je ambities vertaald moeten worden naar de teams.

Een van de grote uitdagingen in goed teamwerk is effectieve communicatie. Een team bestaat uit diverse persoonlijkheden en dat vraagt om afstemming. Het doel van een team of organisatie is vaak helder, de spelregels en randvoorwaarden zijn er meestal ook, maar hoe vaak heb je het nu echt concreet over het samenspel?

Hoe wij dat doen?

Ieder team is anders opgebouwd. Ook zijn teams vaak weer afhankelijk van andere teams.

Wij zijn oprecht nieuwsgierig en verdiepen ons in het samenspel. Wat is nodig om goed af te stemmen en zo de relatie met de klant/ opdrachtgever te bewaken? Wat maakt het team trots? Wat verbindt? En wat hebben ze nodig?

Wat wij doen?

  • Team Performance Scan: met het oog op heldere doelen vanuit de organisatie, stellen we een scan op. Deze scan is de basis voor een teamsessie waarbij we met elkaar ontdekken wat we samen nodig hebben om verder te ontwikkelen
  • Continu verbeteren evaluatie: wanneer teams intensief samenwerken en er een hoge afhankelijkheid van elkaar is in het proces, dan is het uiterst belangrijk om vaak en veel tussentijds te evalueren op toegevoegde waarde. Alle stakeholders worden hierbij betrokken om zo van elkaar te leren.

 

Ook weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Onze aanpak is uniek, omdat we in staat zijn deze perfect te laten passen bij de kracht van de medewerkers binnen jouw bedrijf. Samen in de wedstrijd zitten, met een sterke focus op commitment, staat aan de basis van al onze langdurige relaties 

Bel direct met 020 218 52 18 of stuur een e-mail naar info@echtwaarmaken.nl.