Overleggen met Monique?

Project management

Geef ons een opdracht en wij maken waar.

Wij krijgen energie van duidelijkheid over de wederzijdse verwachtingen rondom  een bepaald project. Wij helpen je om de doelen in kleine stappen te vertalen naar alle belanghebbenden, waarbij klantbeleving voor ons een belangrijke drijver is.

We werken graag als projectmanager tussen de afdelingen en teams in. We houden regie, zorgen voor samensmelting en houden rekening met de harde inhouds- én de zachte relatiekant van de opdracht.

Hoe wij dat doen?

We hebben ons laten inspireren door agile en scrum, maar zijn ook bekend met en ervaren in het werken met andere beproefde methoden.

Wat wij doen?

  • Projectmanagement rondom klantbeleving; afhankelijk van de vraag en de situatie, maken we gebruik van diverse onderdelen in ons kompas om tot diepe verandering en nieuwe patronen te komen. Je zet ons in voor zowel langlopende als kortere projecten.

Ook weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Onze aanpak is uniek, omdat we in staat zijn deze perfect te laten passen bij de kracht van de medewerkers binnen jouw bedrijf. Samen in de wedstrijd zitten, met een sterke focus op commitment, staat aan de basis van al onze langdurige relaties 

Bel direct met 020 218 52 18 of stuur een e-mail naar info@echtwaarmaken.nl.