Overleggen met Monique?

Inspiratie

Jezelf durven openstellen voor inspiratie is een belangrijke eerste stap! Inspireren is een werkwoord, daar moet je dus iets voor doen… Voor organisaties die voorop willen blijven lopen is het belangrijk om inspiratie op te blijven doen. Niet alleen directie en management, zeker ook de mensen die elke dag het verschil moeten maken.

Omgeef je met mensen die het verlangen geven om zelf beter te worden bij je aanwakkeren. Mensen die jou inspireren om het leukste bedrijf te worden voor klanten en werknemers!

Hoe wij dat doen?

Wij laten ons iedere dag inspireren. Het zit in kleine dingen, door je open te stellen ga je ontdekken. Eigenlijk zijn wij vooral oprecht nieuwsgierig naar wat er om ons heen gebeurd. Deze nieuwsgierigheid vertalen we naar jouw organisatie.

Wat wij doen?

  • Hospitality inspiratie: we nemen je mee, we laten je voelen en ervaren wat oprechte hospitality is. We gaan samen op pad en bezoeken een aantal toonaangevende bedrijven
  • Op safari: door je eigen organisatie met de klantbril op!
  • Kick off: een vliegende start voor je thema! Met activerende werkvormen en goede sprekers zorgen we voor de eerste lancering van je thema. We ontzorgen je met de organisatie van de hele kick off met natuurlijk verrassende elementen die de verwachtingen van je medewerkers zeker gaan overtreffen!
  • Sprekers: we delen onze verhalen graag zodat je mensen geïnspireerd worden! Wij zijn in te zetten voor spreekbeurten rondom klantgerichtheid, hospitality en het bouwen van cultuur.

 

    Ook weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

    Onze aanpak is uniek, omdat we in staat zijn deze perfect te laten passen bij de kracht van de medewerkers binnen jouw bedrijf. Samen in de wedstrijd zitten, met een sterke focus op commitment, staat aan de basis van al onze langdurige relaties 

    Bel direct met 020 218 52 18 of stuur een e-mail naar info@echtwaarmaken.nl.