Overleggen met Monique?

Vakantie: Hoofd, hart en handen verbinden (en gewoon genieten)

Hoe fijn is het om even uit de ratrace te zijn. We kennen allemaal dat gevoel van het opdoen van nieuwe inspiratie en energie aan de rand van dat zwembad of met je voeten heerlijk ontspannen in dat warme zand. Drankje erbij en laten gaan die gedachten… Het is niet voor niets dat we onze béste ideeën vaak op vakantie krijgen.

Kies voor verbinding

In ons werkend leven zijn we vaak bezig met ons hoofd: deadlines halen, projecten uitrollen en nog even snel die klant bellen. Maar als we uit de hectiek van alledag stappen, we onze koffers pakken en onze laatste stressmomenten uitblazen onder de zomerzon, dan ontstaat er ruimte. En in die ruimte verbinden we vaak als vanzelf ons hoofd met ons hart en onze handen. Hoofd omdat je vanuit kennis kijkt naar visie, beleidsplannen en weten wat je samen wilt bereiken. Hart gaat over voelen, verbinden met elkaar, inspiratie opdoen. En handen? Dat gaat over concreet aanpakken, over doen. We praten elkaar vaak suf en hebben een mening over zo ongeveer alles. Dat is natuurlijk prima, als er daarna maar wel snel actie komt. Maar dan bij voorkeur wel ná je vakantie.

We spreken elkaar!

We wensen je een hele fijne vakantie toe waarin je oplaadt en van nature alvast een beetje nadenkt over wat je in het laatste half jaar dat voor je ligt gaat doen. Kijk vooral ook naar de doelen die al langer op de achtergrond sluimeren. Het zijn die acties waarbij het je niet lukt om ze concreet op te pakken, maar je vindt ze wél belangrijk, zoals bijvoorbeeld het verhogen van klanttevredenheid. Wij gaan graag het gesprek met je aan, zodat het je in deze laatste kwartalen van het jaar lukt om klantbeloftes écht waar te maken. En dit keer blijvend. Geniet en ontspan. Dan komt het allemaal bést voor elkaar straks…

Blogs ontvangen?

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden? Meld je dan hier aan!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.