Overleggen met Monique?

Op naar nog meer gastvrijheid!

De vakantie zit er voor mij weer op… we gaan vooruitkijken naar wat de komende periode. Traditiegetrouw sluiten we iedere vakantie af met een heerlijk diner. We blikken terug op een heerlijk tijd en het onderwerp gastvrijheid wordt natuurlijk niet gemeden.

DE COMPLETE KOKSBRIGADE DIE ONS NA AFLOOP UITZWAAIDE, UNIEK!

Dit jaar deden we dat in Wijk aan Zee, bij Imko’s. Een fantastische plek, met aandacht voor details in eten en omgeving, maar vooral ook bij de bediening. Prima uitleg van het concept, heldere verwachtingen, uitstekende productkennis, en zeer attent.
Even een nieuwe servet neerleggen, terwijl je zelf niet in de gaten hebt dat je servet gevallen is. De complete koksbrigade die ons na afloop uitzwaaide, uniek! De hele avond vol met gastvrije momenten, een echte aanrader.

Je moet toch wel echt geraakt worden wil je een herinnering overhouden

ERVARINGEN WORDEN HERINNERINGEN ALS …

Maar wanneer worden ervaringen nu eigenlijk herinneringen? Je moet toch wel echt geraakt worden wil je een herinnering overhouden, wanneer je eraan terugdenkt herbeleef je de geuren, de kleuren, de emotie. De eigenaresse van het appartement in Toscane, die ’s ochtends om 04.00 uur bezorgd voor de deur staat omdat ze ons hoorde ‘rommelen’ en we vergeten waren te melden dat we zo vroeg vertrokken. Ze zwaait ons uit en geeft snel nog wat zelf gebakken koekjes mee.
Of de reactie van de verhuurder van het appartement in Nice waar we de dag na de aanslag in verbleven: “De zon schijnt hier vandaag ook weer; jullie zijn meer dan welkom!”. Door het contact word je geraakt. Oprechtheid, echtheid, authentiek.

In zo’n vakantieperiode sta je open voor contact, veelal zijn we op zoek naar iets bijzonders. We nemen de tijd en ruimte voor belevenissen. Bijzondere momenten die je samen met je geliefden beleeft.

TERUG NAAR DE WERKELIJKHEID

Na de vakantie keer je hoe dan ook altijd weer terug naar de werkelijkheid, naar het echte leven. Afgelopen week stond Amsterdam op zijn kop, vele bezoekers hebben we in de stad ontvangen. Heeft u ze ook gezien? De bijzondere stoplichten? Die speciale aandacht in de omgeving van de stad draagt bij aan de herinnering van de bezoeker.

‘Fijn dat jullie er weer zijn!’

En vandaag arriveer ik weer op kantoor, een bedrijfsverzamelgebouw met 200 huurders. Martijn van de Huismeesters begroet ons enthousiast, hij is blij dat we weer veilig terug zijn en bereidt een heerlijke cappuccino. ‘Fijn meiden dat jullie er weer zijn!’.

Ik heb weer zin in komende periode, op naar meer gastvrije momenten!

Wil jij meer weten? Klik hier om direct een afspraak te maken!

Blogs ontvangen?

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden? Meld je dan hier aan!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.