Overleggen met Monique?

Dit moet je zeker meenemen naar volgend jaar…

In zo’n week als deze zijn we vooruit aan het kijken, op naar nieuwe avonturen. Ieder jaar begint weer met een zo goed als lege agenda, wordt deze nieuwe agenda weer net zo vol als dit jaar? En wat moeten we komend jaar zeker meenemen?

Ik kan nu natuurlijk weergeven wat we allemaal gedaan hebben, wie onze klanten waren en hoe we ze ondersteund hebben. De mooie verhalen, de successen, de klant van de klant, de vragen… fantastisch om daarover te vertellen, liever bij een kop koffie 🙂 Deze uitnodiging staat!
Direct een koffie afspraak maken?

5 take-aways;

Maak heldere keuzes; ga ervoor en sta ervoor! Mensen en organisaties die heldere keuzes maken, zijn echt het meest succesvol en hebben vooral ook het meeste plezier.
Blijf jezelf; kijk eens wat vaker in de spiegel. Vind je degene die je ziet nog leuk en energiek?
Humor; lach iedere dag! Doe dat samen met je collega’s, partners, kinderen, geliefden. Het is zo belangrijk en bewezen goed voor je gezondheid.
Zorg voor je eigen inspiratie. Kijk om je heen en laat je verrassen door wat je ziet en hoort. Plan regelmatig gesprekken of bezoeken in die misschien niet zo voor de hand liggen. Doe eens ‘gek’
Wees wat vaker een OEN; oprecht, eerlijk en nieuwsgierig!
Voor de hand liggend? Zeker… maar doe het maar eens!

Wil jij meer weten? Klik hier om direct een afspraak te maken!

Blogs ontvangen?

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden? Meld je dan hier aan!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.