Overleggen met Monique?

Kerst en nieuwjaar: tijd van nieuwe beloften, ook voor jouw bedrijf en klanten

Fonkelende lichtjes, knisperende sneeuw, althans dat hopen we dan maar: de donkere dagen voor Kerst en het nieuwe jaar dat op je wacht blijft toch altijd iets magisch met zich meebrengen. We houden het kort dit keer want ook jij bent ongetwijfeld druk met het afronden van de laatste loodjes. Toch willen we je graag nog een praktische boodschap meegeven.

Kijk kort terug en dan snel vooruit

Hoe is het afgelopen jaar voor je verlopen? En voor je bedrijf? In welke mate is het je gelukt om je doelen te behalen? En in hoeverre was je, samen met je team, in staat om de beloften die aan je klanten zijn gedaan écht waar te maken? Als dit aspect misschien ongewild toch wat achter is gebleven, waar dat lag dat dan aan? En hoe kun je dat volgend jaar dan anders gaan doen? En sluit altijd af met een positieve terugblik: wanneer had je nu echt een fijne dag, of zelfs een fijne week? Op welke momenten en in welke specifieke situaties stond je het meest in je kracht? En, heel belangrijk, wanneer had je het meest plezier? Plan dat soort momenten zoveel mogelijk in 2020! Het zijn, hoe dan ook, stuk voor stuk vragen die je helpen om het nieuwe jaar goed en bewust te beginnen. Zodat 2020 het verschil voor je organisatie gaan maken en, zeker net zo belangrijk, voor de mensen die in deze organisatie werken.

Kies de juiste partner

Voor interne verandering is het bijna noodzaak om een externe partij in te huren. En, los daarvan, scheelt het je ook nogal veel tijd en bérgen energie om een ander met een frisse blik naar je mensen, organisatie en processen te laten kijken. Begin 2020 goed en schakel de juiste experts in. En tot die tijd?

Fijne feestdagen én we wensen je toe dat in 2020 je dromen, zowel zakelijk als privé, echt waargemaakt worden!

Blogs ontvangen?

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden? Meld je dan hier aan!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.